TeknologierVælg den rette teknologi til dit projekt

SLA

SLA teknologi giver dig det bedste resultat, når du har meget fine detaljer i dit objekt. Her får du en funktionel model eller prototype, der kan klikkes, skrues sammen, slibes og males. SLA er flydende monomer (epoxy), der lag for lag bliver hærdet af en laserstråle.


Klik på billederne for at forstørre:

SLS

SLS teknologi er ideelt til funktionelle modeller og direkte produktion af enheder. Du kan slibe og male dine objekter, ligesom de kan klikkes og skrues sammen. SLS er nylonpulver, der er smeltet sammen lag for lag.
Klik på billederne for at forstørre:

Polyjet

Polyjet teknologi er velegnet til design af modeller, modellering og 3D prototyper og kan bygges direkte ind i gummilignende og farvet materiale. Polyjet er en akryl-baseret væske, som hærder lag for lag ved hjælp af UV-lys. Teknologien giver et hurtigt produktionsflow og et detaljeret objekt, som er tæt på et SLA emne printet i normal opløsning.

Klik på billederne for at forstørre:

Støbning

Afstøbninger af polyuretan (plast materialer med tilsvarende egenskaber, såsom nylon, gummi, ABS, PP, osv.). efter dine angivne kriterier, hårdhed, overflade og farve. PUR-teknologien er meget velegnet til test og reklamemateriale (f.eks foto til brochure-, messe-udstilling, osv.)  Vi kan også tilbyde støbegods i flere metaller, herunder rustfrit stål.

Klik på billederne for at forstørre: