3D Print Produktion

3D print produktion eller additive manufacturing er ideelt til komplekse emner og lavere stykantal.

3D print produktion eller additive manufacturing er på mange måder en fremragende produktionsform. Ved normal produktion er komplekse emner ofte meget tidskrævende og kostbare at producere. Jo flere detaljer og jo mere komplekst et emne er, jo sværere er det at producere. Derudover er det traditionelt kostbart at fremstille emner med lavt stykantal.

Men det har de forskellige 3D print teknologier ændret på.

 

En fremragende produktionsform

3D print produktion udmærker sig netop ved at være en af de bedste produktionsformer for emner, der er mindre end 10cm3, hvis emnet har en høj kompleksitet og skal produceres i et lavt stykantal.

Allerede i dag anvender mange danske virksomheder 3D-print eller additive manufacturing. Specielt indenfor den danske industri, er 3D-print populært. 3D-print giver industrien nye muligheder, så virksomhederne kan reducere omkostningerne og sætte skub i produktudviklingen. Og hos Damvig leverer vi ordrer hurtigt og sikkert.

Det er dog ikke ligetil at vide, om det er den bedste løsning at 3D printe dit endelige produkt frem for at producere det på traditionel vis. Når du kontakter os med et emne der skal produceres, vil vi derfor altid give dig den bedste og uvildige rådgivning inden for valg af produktionsteknologi. Vi er en del af Prototal Industries og tilbyder derfor udover additive manufacturing, sprøjtestøbning og dertilhørende produktion af stål- og aluminiumsforme.

Hos Damvig er vores erfarne personale altid klar til at yde support og vurdere om 3D print vil være den ideale og bedste løsning for dit emne.

3D print produktion

Ved at følge linket, kan du læse mere om de forskellige teknologier, som vi benytter.

Gå til Teknologier