Afprøv vores forskellige 3D printmaterialer

Er du i tvivl om hvilke 3D printteknologier og -materialer I skal benytte i jeres projekter? Anmod om et testkit og oplev de mange nuancer og forskelle i materialerne.

Med 3D print teknologier og additive manufacturing består din fleksibilitet ikke blot i at kunne fremstille emner i alle retninger. Du har også mulighed for at vælge mellem forskellige materialer og efterbehandlinger, der sikrer den kvalitet, du skal bruge til det færdige emne. Hos Prototal Damvig kan vi 3D-printe emner med høj detaljeringsgrad i forskellige materialer.

Lige siden grundlæggelsen har vi været firstmovers på de nyeste teknologier og fleksible filamenter, og vi har altid rådet over det bedste og mest avancerede produktionsudstyr på markedet. Alt sammen for at sikre de bedste resultater for vores kunder. Hvad end dit emne skal bruges til funktion eller design, så har vi en teknologi, et materiale og et fleksibel filament, der passer til formålet.

SLS (Selective Laser Sintering)

SLS er velegnet til produktion da teknologien tilbyder gode mekaniske egenskaber og et hav af efterbehandlingsmuligheder. Materialerne der tilbydes i SLS er PA 1101, PA 2200, PA 2201, PA 3200 GF og PA 2210 FR.

SAF (Selevtive Absorbtion Fusion)

SAF er velegnet til produktion da teknologien tilbyder gode mekaniske egenskaber og et hav af efterbehandlingsmuligheder. Materialerne der tilbydes i SAF er det biobaseret PA 11.

MJF (MultiJet Fusion)

MJF er velegnet til produktion da teknologien tilbyder gode mekaniske egenskaber og et hav af efterbehandlingsmuligheder. Materialerne der tilbydes i MJF er PA 12, PA 12 GB og PA 12 White.

SLA (Stereolithografi)

SLA er velegnet til prototyper, da teknologien tilbyder ultranøjagtige emner og en række efterbehandlingsmuligheder. Materialerne der tilbyde i SLA er epoxybaseret og indbefatter Accura Extreme, Watershed, Accura 25 og Accura ClearVue.

PolyJet (Material Jetting)

PolyJet er velegnet til prototyper, da teknologien tilbyder nøjagtige emner og kan printes i forskellige blødheder og farver. Materialerne der tilbyde i PolyJet er akrylbaseret.

FDM (Fused Deposition Modeling)

FDM er velegnet til emner der kræver specielle materialeegenskaber såsom varmebestandige materialer mv. FDM har generelt en lavere tolerance pga. fremstillingsmetoden sammenlignet med de andre fremstillingsteknologier.

Er du i tvivl om, hvilken teknologi eller hvilket materiale, du skal vælge til dit 3D print eller færdige produkt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 43 99 37 36 eller læs vores guidelines for 3D print her. Vi har teknologierne og printerflåden, der kan klare opgaven.

Anmod om et materialekit her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Læs vores politik for behandling af persondata her.