Funktionsmodel

En funktionsmodel kan afdække, om produktet lever op til dine krav til design og funktionalitet, inden det sættes i produktion.

Funktionsmodellen ligger meget tæt op ad det endelige produkt og udgør et vigtigt step mod at fastslå det endelige design og funktionalitet. Vi tilbyder 3D print af denne type prototype i høj kvalitet.

I mere end 25 år har vi tilbudt 3D print af funktionsmodeller og andre prototyper. Det har givet os stor knowhow og ekspertise på området, som du og vores mange andre ambitiøse kunder kan drage fordel af.

 

3D print af funktionsmodeller hos Prototal Damvig

Hos Damvig leverer vi 3D printede funktionsmodeller af højeste kvalitet. Foruden at fokusere på at levere de bedste resultater hver gang, så vægter vi tillid, effektivitet, reaktionsevne, fleksibilitet og passion højt.

Det gør os til det sikre valg af leverandør af 3D print af funktionsmodeller og andre prototyper.

Du er også sikret en kort leveringstid, når du bruger os som din foretrukne 3D print leverandør. I de fleste tilfælde tager det blot 1-3 dage at færdiggøre en funktionsmodel.

 

Efterprøv emnet inden igangsætning af produktionen med en funktionsmodel

Det primære formål med at 3D printe en funktionsmodel er, at det gør det muligt at teste om emnet, modellen eller produktet lever op til din idé samt dine forventninger og krav.

En funktionsmodel vil ikke mindst kunne bruges til at afdække, om designet og geometrien er som ønsket.

Ved at få lavet en eller flere funktionsmodeller kan du være sikker på, at produktet er 100 % som ønsket, inden den egentlige produktion sættes i gang.

 

Ved ønsker om rettelser i modellen

Efter færdiggørelsen af den første funktionsmodel kan du vurdere, om produktet er som ønsket i både dimensioner og design.

Hvis du ønsker rettelser, vil der være mulighed for at få fremstillet en ny funktionsmodel. Igen kan du nyde godt af vores korte leveringstid, der sikrer, at produktionen ikke forsinkes mere end højst nødvendigt.

 

Tilfreds med modellens design og funktionalitet? Vi hjælper med produktionen

Få dage efter bestilling vil funktionsmodellen være klar, og du har nu mulighed for at efterprøve emnet. Hvis du er tilfreds med produktet, og det lever op til samtlige krav, kan vi hjælpe med selve produktionen.

Vi garanterer kvalitetsløsninger fremstillet i holdbare og stærke materialer. Du får en samarbejdspartner, der ikke går på kompromis med leveringstid, fortrolighed eller leveringssikkerhed.

Vi er desuden specialister i både rapid prototyping og additiv manufacturing. Kontakt os gerne for mere viden om vores forskellige fremstillingsprocesser og produktionsmetoder.

 

Hvad koster det at få 3D printet en funktionsmodel?

Prisen for en 3D printet funktionsmodel afhænger af flere forskellige faktorer, herunder af emnets størrelse, materiale, kompleksitet m.v. Ikke to funktionsmodeller er ens, og derfor er priserne det heller ikke.

Hos Prototal Damvig kan du altid indhente et gratis og uforpligtende tilbud på 3D print af en funktionsmodel eller skuemodel, inden du afgiver en bestilling.

Det kan du gøre ved at udfylde vores tilbudsformular eller ved at kontakte os via mail eller telefon. Endelig er du også velkommen til at lægge vej forbi vores base i Taastrup.

damvig

Damvig A/S er en del af Skandinaviens stærkeste og mest erfarne 3D-print koncern.

 

rapid prototype

Hos Damvig kan du vælge præcis det materiale og den farve, der sikrer den bedste kvalitet.

 

skuemodel

Dyk ned i vores spændende cases og bliv inspireret til, hvordan vores kunder har udnyttet teknologien.

 

FDM Ultem Natur

Prototal Damvig er kendt for tæt faglig sparring, kort leveringstid, høj kvalitet, fortrolighed samt præcision.

Gå til Ordreportal