3D printede modeller

Med 3D printede modeller eller prototyper kan du sikre dig at din idé til emnet har de rette proportioner og du kan få respons på emnet inden, vi sætter udviklingen og produktionen i gang.

Hos Damvig er vi kendt for vores kundesupport og mange års erfaring med 3D printede modeller og prototyper. Vi vil altid sikre os, at det 3D printede produkt lever op til din idé og krav. Når du kontakter os med et emneønske og design, vil vores teknikere vurdere hvilken teknologi og materiale, der vil være den bedste løsning. Alt sammen for at sikre os, at emnet lever op til dine krav og ønsker for funktion og design. Normalt vil du have modtaget et tilbud fra os i løbet af en time. Herefter står vi klar til at sætte produktionen i gang, så snart vi har fået din respons.

Når vi arbejder med 3D printede modeller eller prototyper, skelner vi mellem funktionsmodeller og skuemodeller.

 

Funktionsmodeller

Funktionsmodellen kan afsløre om geometrien og designet er som ønsket. Dermed gør 3D printede funktionsmodeller det muligt at efterprøve emnet, inden det sættes i produktion. Det tager normalt mellem 1-3 dage at færdiggøre en funktionsmodel.

Med 3D printede funktionsmodeller vil det være muligt at efterprøve, om produktet lever op til din idé og dine krav. Hvis du dog skulle ønske rettelser i modellen, vil vi kunne fremstille en ny funktionsmodel. På den måde sikrer vi os, at du altid er 100% tilfreds med det endelige produkt.

 

Skuemodeller

Skuemodellen er en highend prototype. Når vi 3D printer skuemodeller, vil vi give modellen den ønskede finish, så den mest muligt ligner det endelige produkt.

3D printede skuemodeller bliver som regel brugt til at overbevise investorer eller andre interessenter i, at din idé til produktion skal sættes igang. Typisk vil vores kunder tage skuemodellen med til messer eller møder med investorer eller samarbejdspartnere. På den måde giver skuemodellen mulighed for at få feedback og respons på produktet.

3d print modeller

Hvis du følger linket, kan du læse mere om 3D-print produktion

Gå til 3D print produktion