Prototal Damvig

En del af Europas stærkeste og mest erfarne koncern indenfor prototyper og produktion i polymer

Prototal Damvig blev stiftet i 1995 af søskendeparret Susanne og Jesper Damvig. Dermed har Prototal Damvig i mere end 28 år hjulpet fremtrædende virksomheder i ind- og udland med innovativ udvikling af avancerede 3D-printede emner.

Vi har konstant investeret i den seneste teknologi, og vi råder over branchens mest avancerede produktionsudstyr. Kombinationen af ny teknologi og opdateret know how gør os i stand til at udvikle nye applikationsområder og finde tekniske løsninger, der udvider mulighederne inden for additiv produktion.

Ud over en række af Danmarks største virksomheder trækker også iværksættere, startups og offentlige myndigheder på Prototal Damvig’s kompetencer, teknologi og rådgivning.

 

Vi tilbyder one-stop-shop-løsning

Vores store ekspertise gør, at vi er med i alle trin – fra indledende drøftelser over udvikling, prototype-fremstilling til serieproduktion. Det gør det let og enkelt for vores kunder hurtigt at opnå effektive resultater – uanset om det drejer sig om udvikling, prototyper eller serieproduktion. Vi gør skalering smidig.

Vi har kunder inden for alle brancher, og dagligt sikrer vores engagerede og erfarne medarbejdere at vores kunders ideer føres ud i livet. Vi er kendt for tæt faglig sparring, kort leveringstid, høj kvalitet, fortrolighed samt præcision i vores arbejde.

Vi smiler og er stolte når vores kunder omtaler samarbejdet med sætningen ”det vidste vi ikke kunne lade sig gøre!”, og vi smiler ofte!

 

Hvem står bag?

Ved årsskiftet 2019-2020 blev Damvig A/S købt af svenske Prototal Industries. Prototal Industries er Europas førende udbyder af 3D print, vacuum støb, sprøjtestøb og dertilhørende stål- og aluminiumsværktøjer. Prototal Industries’ opkøb sikrer synergier og baner vejen for en uvildig rådgivning og udbud af netop den produktionsteknologi der passer til kundens produkter.

Prototal Damvig vil være Nordeuropas førende inden for Additive Manufacturing og Rapid Prototyping. Vi vil være den foretrukne leverandør af prototyper og 3D-print til produktion i Danmark.

Vi vil opnå vores vision ved, at:

  • Levere prototyper i høj kvalitet.
  • Være dem med  størst ”know how” i branchen.
  • Levere på kvalitet, sikkerhed og levering.
  • Være foran i udviklingen af nye teknologier.

Vores værdier:

  • Kvalitet: Vi sætter en ære i at levere de bedste resultater – hver gang!
  • Tillid: Vi udviser stor respekt for kundens arbejde – vi behandler ALT fortroligt.
  • Effektivitet: Vores arbejdsmetoder fremskynder processen til kundens fordel.
  • Reaktionsevne: Afstanden mellem idé, handling og værdiskabende resultater er kort.
  • Fleksibilitet: Vores kapacitet, fleksibilitet og omstillingsparathed er høj – vi reagerer hurtigt og imødekommer effektivt kunders individuelle behov.
  • Passion: Vores medarbejdere lægger altid passion i arbejdet.
Prototal Industries