Om Damvig

Damvig er en af Nordeuropas mest erfarne 3D printvirksomheder.

3D-print, også kaldet additive manufacturing, har først fået mere bevågenhed de senere år. Men Damvig har siden 1995 hjulpet de største danske virksomheder til innovativ udvikling med 3D-printede emner. I dag er vi om end endnu mere passionerede for vores felt og de muligheder teknologien fører med sig.
Hver dag hjælper vores erfarne folk vores kunder med at føre deres ideer ud i livet. Vi er kendt for kort leveringstid, høj kvalitet, komplet fortrolighed samt præcision i vores arbejde.

Firmaet er stiftet og ejes af Jesper Damvig og Susanne Damvig.

 

Hvem er vi?

Vi er et tæt, erfarent og sammentømret team. Vi sætter en ære i at levere de bedste 3D-print emner, hvad enten om det er som prototyper, modeller eller til produktion, til vores kunder. Vi har en stor, alsidig og innovativ flåde af 3D-printere. Vi arbejder tæt sammen med de største danske industrivirksomheder og forstår vigtigheden i hurtig levering, ekstrem præcision og komplet fortrolighed med vores opgaver.

Takket være vores store erfaring kan vi rådgive og støtte vores kunder i valg af materiale og klargøring af filer til print. En erfaring, der også betyder, at vi i dag fungerer som særlig testsamarbejdspartner for de mest innovative 3D-printerproducenter.

 

Damvig’s værdier

Damvig værdier

  • Kvalitet: Vi sætter en ære i at levere de bedste prototyper – hver gang!
  • Tillid: Vi udviser stor respekt for kundens arbejde – vi behandler ALT fortroligt.
  • Effektivitet: Vores arbejdsmetoder er med til at fremskynde processen til kundens fordel.
  • Passion: Vores medarbejdere ligger sin passion i arbejdet.

Damvig’s vision og mission

 

Damvig vil være Nordeuropas førende inden for Additive Manufacturing og Rapid Prototyping. Vi vil være den foretrukne leverandør af prototyper og 3D-print til produktion i Danmark.

Vi vil opnå vores vision ved, at:

  • Levere prototyper i høj kvalitet.
  • Være dem med  størst ”know how” i branchen.
  • Levere på kvalitet, sikkerhed og levering.
  • Være foran i udviklingen af nye teknologier.