Skuemodel

Prototal Damvig er din pålidelige og erfarne leverandør af 3D print løsninger i kompromisløs kvalitet. Vi tilbyder bl.a. 3D print af skuemodeller.

En skuemodel er en highend prototype, der kan 3D printes med den ønskede finish, så skuemodellen kommer til at ligne det endelige produkt.

Gennem tiden har vi 3D printet skuemodeller for en lang række kunder på tværs af forskellige brancher. Det har givet os stor ekspertise på området, som du kan nyde godt af, når du skal bruge en 3D print løsning.

 

Vi er eksperter i 3D print af skuemodeller

Siden 1995 har vi leveret 3D print løsninger til såvel større virksomheder som offentlige myndigheder og iværksættere. Foruden at yde hjælp til udvikling af nye produkter, tilbyder vi 3D print af skuemodeller.

En skuemodel i høj kvalitet giver mulighed for at få feedback på produktet fra interessenter og potentielle investorer, inden det færdige produkt sættes i produktion.

Produktet kan efterfølgende justeres og optimeres, hvis der er fejl, mangler eller rettelser.

Prototal Damvig hører i dag til blandt de førende virksomheder inden for rapid prototyping og additive manufacturing. Skal vi også hjælpe dig godt videre med dit projekt?

 

Disse anvendelsesformål har en skuemodel

En skuemodel er en model, der viser idéen i både form og størrelse. Skuemodellen skal ligne det endelige produkt, men ikke nødvendigvis besidde det endelige produkts funktioner.

Skuemodeller tjener mange nyttige formål. En skuemodel kan f.eks. bruges til foto eller videooptagelser.

Endvidere er det oplagt at tage en skuemodel med til møder med investorer eller samarbejdspartnere med henblik på at overbevise dem om, at din idé til et produkt skal føres ud i livet.

Det er også oplagt at medbringe en skuemodel på messer og til andre arrangementer, hvor der er mulighed for at få feedback fra forskellige interessenter.

 

Forskellen på en skuemodel og en funktionsmodel

Hos Prototal Damvig tilbyder vi 3D print af både skuemodeller og funktionsmodeller. Disse to modeller har nogle fællestræk, men der er også visse forskelle.

En skuemodel er til skue og er fokuseret på at ligne det endelige produkt i både finish og form.

En funktionsmodel er en model, der foruden at kunne afdække, om designet og geometrien er som ønsket, kan bruges til at teste funktion og slid.

Skal vi 3D printe en skuemodel eller funktionsmodel for dig? Med vores 3D printede prototyper og modeller sikrer du dig, at din idé til emnet får det ønskede design og den ønskede funktionalitet.

 

Indhent tilbud på en 3D printet skuemodel

Hos Prototal Damvig kan du helt gratis indhente et tilbud på professionel 3D print service.

Vi kan hjælpe med innovativ udvikling af 3D printede emner, og her er skuemodeller ingen undtagelse.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Her vil du have mulighed for at få besvaret eventuelle spørgsmål.

Du kan selvfølgelig også indhente et tilbud på 3D print via vores hjemmeside. Endelig er du også velkommen til at lægge vej forbi vores base i Taastrup.

damvig

Damvig A/S er en del af Skandinaviens stærkeste og mest erfarne 3D-print koncern.

 

rapid prototype

Hos Damvig kan du vælge præcis det materiale, den farve og den efterbehandling, der sikrer den bedste kvalitet. Vi klarer enhver opgave.

 

skuemodel

Dyk ned i vores spændende cases og bliv inspireret til, hvordan vores kunder har udnyttet teknologien.

 

FDM Ultem Natur

Prototal Damvig er kendt for tæt faglig sparring, kort leveringstid, høj kvalitet, fortrolighed samt præcision.

Gå til Ordreportal