Materialer til 3D print

Vi leverer 3D printede emner med 107 materialekombinationer. Vi kan printe emner med høj detaljeringsgrad og i alt fra blød gummi til hård plast. Du bestemmer derfor selv hårdheden på det emne du ønsker printet. Hvilke materialer dine 3D print filer skal printes i afhænger af valg af 3D printsteknologi. Kontakt os og hør nærmere om materialer til 3D print.

SLA 3D Print

SLA
Med SLA 3D print får du det bedste resultat, når du har meget fine detaljer i dit emne. Du får du en funktionel model eller prototype, der kan klikkes, skrues sammen, slibes og males for en flottere finish.

Hos Damvig A/S kan vi fremstille emner i materialerne Accura Extreme, Accura SI 25 og WaterShed XC 11122 ved hjælp af vores SLA 3D-printer.

Maksmålene, når vi arbejder med SLA 3D print, er 250mm X 250mm X 250mm. Hvis du har større parter, kan vi dele emnerne med feder og not teknik, og efterfølgende lime dem sammen.

Se materialer

SLS 3D Print

SLS
Med SLS 3D print får du slidstærke, holdbare og funktionelle modeller eller prototyper med gode mekaniske egenskaber. Det er en metode, der er ideel til rapid manufacturing, fordi SLS er én af de billigste teknologier inden for 3D print.

Hos Damvig A/S kan vi fremstille emner i materialerne PA 2200, PA 2201, PA 2210 FR, PA 3200GF og PA1101 ved hjælp af vores SLS 3D-printer.

Maksmålene, når vi arbejder med SLS 3D print, er 700mm X 380mm X 580mm. Hvis du har større parter, kan vi dele emnerne med feder og not teknik, og efterfølgende lime dem sammen.

Se materialer

PolyJet 3D Print

Polyjet
Med PolyJet 3D print er det muligt at fremstille og kombinere emner i en lang række forskellige materialer. Det er en hurtig teknologi, og man kan med denne metode bygge modeller i alt lige fra blød gummi til hård plast.

Hos Damvig A/S kan vi fremstille emner i mere end 360.000 farvekombinationer ved hjælp af vores PolyJet 3D-printer.

Maksmålene, når vi arbejder med PolyJet 3D print, er 390mm X 490mm X 200mm. Du kan naturligvis også få et transparent emne med denne metode.

Se materialer

ProJet

Projet
Projet teknologi består af højtopløselige, tynde lagdelinger. I modsætning til SLA kræver Projet ingen manuel håndtering. Understøttelsen af emner til ProJet teknologien består af voks. Efter emnet er 3D printet, bliver voksen smeltet af.

Med 3D printteknologien ProJet får du dermed et emne, der er velegnet til meget fint detaljerede afstøbningsmodeller såsom smykker, ure og høreapparater.


Maksmålene når vi arbejder med ProJet er 298mm X 185mm X 203mm.

Se materialer

PUR afstøbning

PUR afstøbning
Med PUR-afstøbning får du emner i hærdeplast med god bæreevne, høj elasticitet og stor slidstyrke. PUR-teknologien er meget velegnet til 0-serier og reklamemateriale såsom foto til brochurer, messer og udstillinger.

Hos Damvig A/S kan vi fremstille emner i flere metaller, herunder rustfrit stål og aluminium.

Maksmålene, når vi arbejder med PUR, er omkring 300mm X 300mm X 300mm, og vi kan støbe maks. 1 kg. Alt efter dine kriterier, kan de formstøbte emner få forskellige hårdheder, overflader og farver.

Se materialer