3D Metal Print

Hos Damvig har vi mange års erfaring inden for 3D metal print, og vi kender derfor til alle fordelene og mulighederne inden for feltet.

I dag fremstiller vi emner i en lang række metaller, f.eks. rustfrit stål, aluminium, kobber og bronze. Vi har et indgående kendskab til de forskellige metaller.

Du vil derfor kunne trække på vores viden, hvis du har brug for faglig input. Vi tilbyder bl.a. fremstilling af emner med PUR-afstøbning. En metode, der bl.a. er velegnet til produktionen af skuemodeller.

 

Metal som 3D print materiale

Du får adgang til mange materialer, når du bruger os som din leverandør af 3D-printede emner. Vi har bl.a. mulighed for at tilbyde 3D print i forskellige metaller.

Metal som 3D print materiale udmærker sig bl.a. ved at være yderst slidstærkt og holdbart.

Hvis du har besluttet dig for, at emnet skal printes i metal, men endnu ikke har besluttet dig for, hvilket metal det skal være, så læs med herunder.

Her beskriver vi de mest anvendte metaller inden for metal 3D-produktion og additiv manufacturing.

 

3D Print Aluminium

Et af de mest anvendte metaller til 3D print er aluminium.

Det er et let metal med varmeledende egenskaber og en høj styrke. Ønsker du at 3D printe et emne eller en hurtig prototype, der skal være stærk og varmeledende, så kan aluminium være et godt valg af metal.

 

3D Print Stål

Blandt de mest anvendte metaller til 3D print er rustfrit stål.

Det er et meget stærkt materiale, der bruges hyppigt inden for mange industrier, herunder medicinal- og fødevareindustrien.

 

3D Print Titanium

Der findes mindst ét godt design alternativ til 3D print i rustfrit stål og aluminium – nemlig titanium.

Titanium er et let materiale, der er modstandsdygtigt over for bl.a. rust. Materialet udmærker sig også ved at have et godt forhold mellem vægt og styrke.

 

PUR-afstøbning i metal

Damvig tilbyder PUR-afstøbning i metal til konkurrencedygtige priser.

PUR-afstøbning er især ideelt og skuemodeller, men kan også bruges til andre formål. Det er en god teknologi til at fremstille emner med forskelligartede egenskaber.

 

Indhent tilbud på 3D print i metal

Hvad koster det at få 3D-printet emner i metal? Og hvor lang tid tager produktionen og leveringstiden? Disse og andre spørgsmål kan du få besvaret ved at række ud til at kontakt os.

Du har også mulighed for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på 3D print i metal ved at udfylde tilbudsformularen på vores ordreportal her til højre.

damvig

Damvig A/S er en del af Skandinaviens stærkeste og mest erfarne 3D-print koncern.

 

rapid prototype

Hos Damvig kan du vælge præcis den efterbehandling og farve, der sikrer at kvaliteten er i top.

 

skuemodel

Dyk ned i vores spændende cases og bliv inspireret til, hvordan vores kunder har udnyttet metal 3D print.

 

FDM Ultem Natur

Prototal Damvig er kendt for faglig sparring, kort leveringstid, høj kvalitet, fortrolighed samt præcision.

Gå til Ordreportal