Kan man 3D-printe et padelbat?

Perma Padel, en spirende startup-virksomhed, der er baseret på DTU Skylab, har en ambition om at tilbyde bæredygtige løsninger inden for padeludstyr. Med en stigende efterspørgsel efter innovative og miljøvenlige produkter, har Perma Padel først sat sig for at lave et ”proof of concept” ved hjælp af industriel 3D-printteknologi hos Prototal Damvig

Ulig en tennisketcher, kan man ikke nøjes med at skifte strengene på et padelbat hvis det går i stykker, men det har grundlæggerne af Perma Padel, Mikkel K. Jacobsen og Gustav S. Lind, sat sig selv for at udfordre!

”Vi vil redesigne padelbattet så det bliver genanvendeligt, da de nuværende padelbats på ingen måde kan genbruges og desværre har et meget højt CO2-aftryk” – Mikkel Kaae Jacobsen, CEO, Perma Padel.

Sammen med Perma Padel har Prototal Damvig gennemført en omhyggelig test- og tilpasningsproces for at sikre, at de producerede prototyper lever op til kvalitetskrav og leverer den nødvendige ydeevne.

Med en lynhurtig levering og værdifuld sparring videre sparring om en større produktion, er Perma Padel godt på vej til at slå igennem som en innovativ spiller på markedet for padeludstyr.