NH Motorsport

Damvig er stolte sponsorer af racerkører Nicolai Aaberg Hansen og NH Motorsport

Damvig sponsorerer NH Motorsport og hjælper med at 3D printe unikke dele til Nicolai Aaberg Hansens racerbil.

”Hos NH Motorsport er fart, pålidelighed og innovation blandt de ting vi vægter højest, hvilket gør Damvig til det perfekte match og vi glæder os derfor til at vise det blå logo frem”.

Sådan indleder Nicolai Aaberg Hansen og NH Motorsport selv deres forhåbninger og ambitioner for samarbejdet med Damvig. Vi nyder ligeledes at se Nicolai Aaberg Hansen give den gas på racerbanen. Vi har udviklet flere unikke 3D printede løsninger til Nicolais bil.

Damvig har blandt andet 3D printet steering pot beslag i SLS. Det er en sensor i bilen til måling af styreudslag på rattet. Beslaget sidder mellem vandkøler, servostyring og tandstang – et sted hvor der er meget lidt plads. Med 3D print er det muligt at tilpasse beslaget, så det passer perfekt til bilen og de ydre omgivelser.

Damvig har ligeledes 3D printet tragte til bremsekøling i SLS. Den specialdesignede bremsekøler har sænket temperaturen på bremsekalibrene med 50-60 grader. Det har dermed givet bremserne længere levetid og fjernet problemer, som ellers normalt kom sidst i løbene, hvor bremserne kogte.

Derudover har Damvig også hjulpet Nicolai Aaberg Hansen og racerbilen med flere andre 3D printede løsninger. Heriblandt et 3D printet kamerabeslag, en 3D printet fodstøtte, en in-ear monitor og clips til radiostik. Damvig har også 3D printet diverse værktøj, som er svære at fremstille på konventionel vis. Når de er 3D printet har det givet mekanikerne mulighed for at få delene præcis, som de vil have dem.

 

Læs mere om Nicolai Aaberg Hansen og hans løbskalender

Til Copenhagen Historic Grand Prix mødte vi Nicolai Aaberg Hansen. Vi spurgte ind til hans racerbil og hvad Damvig har 3D printet til den.