Gummi 3D Print

Hos Prototal Damvig arbejder vi med mange forskellige teknologier og materialer inden for 3D print, herunder også gummi.

Netop 3D-printede emner i gummi kan bruges til flere forskellige formål. Det egner sig ikke mindst godt til fremstilling af hurtige prototyper, skuemodeller og funktionsmodeller.

Ønsker du at få 3D-printet slidstærke dele og emner i gummi? Så er du landet på den rette side. Vi giver dig indsigt i mulighederne nedenfor. Vi gør dig også klogere på, hvordan du får igangsat dit projekt.

 

Gummi som 3D print materiale

Gummi er ikke det mest anvendte 3D print materiale og filament, men det er ikke desto mindre et materiale, der har flere gode egenskaber og adskillige brugsformål.

Vi har mange års erfaring med at fremstille og printe emner i elastisk gummi. Derfor har vi også de bedste forudsætninger for at hjælpe dig i mål, hvis du vil anvende gummi som 3D print materiale.

Ønsker du en uforpligtende dialog om, hvad 3D gummi print kan bruges til, skal du være meget velkommen til at kontakte os. 3D print er vores store passion, og vi sætter en ære i at dele ud af vores viden.

 

PolyJet 3D print i gummi

PolyJet bruges til at fremstille og kombinere emner i forskellige materialer. Teknologien byder på et hurtigt produktionsflow og kan bruges til at bygge modeller i blød gummi, også kaldet high impact polystyrene.

Det karakteristiske ved PolyJet er, at det er muligt at benytte flere forskellige materialer i ét og samme print. Ønskes der en høj detaljerigdom, er PolyJet 3D print ligeledes et oplagt valg til additiv manufacturing.

Vi tilbyder fremstilling af emner i mere end 360.000 farvekombinationer ved brug af vores PolyJet 3D-printer. Foruden gummi tilbyder vi bl.a. PolyJet 3D print i mange forskellige former for plastik.

 

Funktionsmodel eller skuemodel i gummi

Hos Damvig kan vi være leveringsdygtige, hvis du ønsker at få 3D-printet en funktionsmodel eller skuemodel i gummi med høj slagstyrke og smuk overflade. Vi bruger PolyJet-teknologien til formålet.

 

Skal vi 3D printe dit emne i gummi?

Mangler du en funktionsmodel eller skuemodel i gummi, så står vi til rådighed. Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at rådgive dig og yde sparring.

rapid prototype

Hos Damvig kan du vælge præcis den efterbehandling og farve, der sikrer at kvaliteten er i top.

 

skuemodel

Dyk ned i vores spændende cases og bliv inspireret til, hvordan vores kunder har udnyttet teknologien.

 

FDM Ultem Natur

Prototal Damvig er kendt for faglig sparring, kort leveringstid, høj kvalitet, fortrolighed samt præcision.

Gå til Ordreportal