Damvig støtter Danmarks Indsamling

150 millioner børn lever uden et hjem. Det er 150 millioner børn for mange. Damvig støtter Danmarks Indsamling 2018.

Op mod 150 millioner af verdens børn lever uden et hjem. Det er FN bedste skøn. Dertil kommer børn på flugt og børn der lever i flygtningelejre verden over. Det sætter Danmarks Indsamling 2018 fokus på.

Det kan have fatale konsekvenser ikke blot ved at børnene mangler et sted at sove og spise. Det handler også om, at børn uden hjem mangler et sted at føle sig tryg og et sted at høre til. Når børn ikke har et hjem, betyder det ofte også, at børnene som oftest ikke har adgang til lægehjælp eller skole. Konsekvenserne er uoverskuelige.

Til Danmarks indsamling 2018 samles der ind til de millioner af børn verden over, som ikke har noget hjem. Vi i Damvig støtter også op om den gode sag.

Når børn vokser op uden et hjem, er det udtryk for en ekstrem fattigdom. Det har konsekvenser for det enkelte barn, men det har ligeledes konsekvenser for børnenes lokalsamfund og land. Vi støtter Danmarks Indsamling fordi, vi mener at alle børn har ret til et liv hvor de har et sted at bo, kan få en uddannelse og senere et arbejde.

Danmarks Indsamling kulminerer ved et stort TV-indsamlingsshow sendt fra Dokk1 i Aarhus og sendes livepå DR lørdag d. 3 februar 2018.