Erfaringer og know how i superligaen

Vi har knap 25 års teknologisk ekspertise i den internationale superliga.

Damvig A/S – 3D Printed Solutions er blandt Danmarks største og mest erfarne inden for additive manufacturing. Siden 1995 har vi hjulpet toneangivende industrivirksomheder med innovation og fremstilling.

Vi har dermed knap 25 års teknologisk ekspertise i den internationale superliga. Vores store viden om teknologi, materialer og processer hjælper større og mindre virksomheder gennem produktinnovationens vanskelige faser.

Med vores state of the art teknologi sikrer vi at vores kunder kan udvikle nye produkter. På vores avancerede udstyr kan vores erfarne medarbejdere fremstille produkter i former og materialer, som klassisk fremstilling ikke er i stand til. Vi har bl.a. været med til at hjælpe danske og udenlandske kunder med at udvikle og producere en bred vifte af innovative produkter fra cykelhjelme, briller og videokamerahuse.

Vil du vide mere om hvordan I kan drage fordel af 25 års erfaring inden for additive manufacturing så check vores hjemmeside, følg os på LinkedIn eller besøg os på HI-messen. På vores stand nr. K8218, kan du se, føle på og høre om nogle af de nyeste innovative produkter, vi har været fødselshjælpere på.

damvig a/s