Sølvbryllup på vej...

Damvig kan i 2020 fejre 25 år med EOS-systemet.

I 2020 kan Damvig 3D Printed Solutions fejre at det er 25 år siden vi indledte udviklingen og fremstillingen af 3D print prototyper og produktion af færdige komponenter til en bred vifte af virksomheder i ind- og udland.

Da vi startede i 1995, var 3D print eksotisk og fjern virkelighed forbeholdt de få. I dag er verden en anden. Hovedparten af industrier og brancher er interesseret i 3D prints muligheder, og efterspørgslen efter kvalitetsbaserede 3D printede prototyper vokser nu hastigt og hurtigere end konventionel prototypeudvikling.

Det gælder bl.a. inden for den medicotekniske industri, hvor rapid deployment, justerbar produktudvikling, og fleksible skaleringsmuligheder er essentielt. Inden for den medicotekniske industri vokser efterspørgslen efter 3D printerede dele 20-30% årligt.

Damvig var aldrig blevet en af Nordeuropas førende 3D print virksomheder hvis ikke vi løbende investerede i state of the art teknologi fra EOS, hvis avancerede 3D-printsystemer er globalt førende. Læs mere om hvorfor teknologisamarbejdet mellem EOS og Damvig sikrer os en styrkeposition i et 3D print marked i konstant vækst.