Resin 3D Print

Hos Damvig leverer vi 3D print løsninger i mange forskellige materialer til en attraktiv pris. Et af de materialer er resin, der har mange gode egenskaber og tekniske specifikationer.

Resin er et særligt godt materiale og filament til emner, der skal fremvises, idet emnet får en glat overflade, og da der kan opnås en meget høj detaljeringsgrad.

Vi har stor erfaring med bl.a. at 3D printe funktionsmodeller i resin.

 

Hvad er resin?

Resin er en fælles betegnelse for flere typer af hærdeplast.

Et af kendetegnene ved disse plasttyper er, at de ikke kan omsmeltes efter formgivning, modsat hvad der gør sig gældende for de fleste andre typer af plastik.

Resin ligner gele eller gummi, men når først det er hærdet, er det hårdt.

Forskellige resiner egner sig til forskellige emner. De varmebestandige resiner egner sig f.eks. godt til testværktøjer inden for støb.

Resin 3D print kan dække mange behov, så måske er det også det ideelle 3D print materiale og filament til dit projekt, emne eller prototype.

 

3D Print SLA

Det er muligt at bruge resin til 3D print ved brug af f.eks. SLA-teknologien.

Vi er netop specialiserede i at arbejde med SLA 3D print. Du skal vælge SLA 3D print, hvis du har meget fine detaljer i dit emne og ønsker det bedst mulige resultat i høj kvalitet.

Vi tilbyder at fremstille en prototype, skuemodel eller funktionsmodel, der kan slibes og males for den perfekte finish, look og farve.

Når vi 3D printer med resin ved brug af SLA-teknologien, sker det ved, at printobjektet printes lag for lag.

 

Fordele ved resin 3D print

Resin byder på mange egenskaber og dermed også mange fordele.

Nogle af dem vil vi komme omkring i dette afsnit, så du får en bedre idé om, hvorvidt dette 3D print materiale og filament er det ideelle til dine kvalitets produkter.

Her er nogle af fordelene ved at bruge resin til 3D print:

  1. Der opnås en pæn og glat overflade – Resin er et sikkert valg af materiale, hvis man ønsker et emne med en glat og pæn overflade.
  2. Det er perfekt til print af detaljerede emner – Resin er yderst velegnet til print af detaljerede emner. Resin giver nemlig yderst gode muligheder for at fremstille fint udformede og detaljerede emner. Takket være den høje præcision har du stor kontrol over, hvordan slutresultatet bliver.
  3. Det er velegnet til fremstilling af prototyper og figurer – 3D resin print kan bruges til flere forskellige formål, herunder til fremstilling af prototyper og figurer.

 

Hvad koster det at 3D printe med resin?

Du er nu bekendt med mange af fordelene ved at 3D printe med resin ved brug af SLA-teknologien.

Inden du beslutter dig for, om dit projekt skal sættes i gang, ønsker du formentlig også at vide, hvad det koster. Er det korrekt antaget, vil vi opfordre dig til at række ud til os via telefon eller mail.

Prisen afhænger bl.a. af valg af resin, emnets størrelse og meget mere.

Hos Damvig har vi mange års erfaring med additiv manufacturing og rapid prototyping. Det er med andre ord kun fantasien, der sætte grænser for, hvad der er muligt med vores 3D print service.

damvig

Damvig A/S er en del af Skandinaviens stærkeste og mest erfarne 3D-print koncern.

 

rapid prototype

Hos Damvig kan du vælge præcis den efterbehandling og farve, der sikrer den bedste kvalitet.

 

skuemodel

Dyk ned i vores mange spændende cases og bliv inspireret til, hvordan vores kunder har udnyttet 3D printing.

 

FDM Ultem Natur

Prototal Damvig er kendt for tæt faglig sparring, kort leveringstid, høj kvalitet, fortrolighed samt præcision.

Gå til Ordreportal